BACK TO SCHOOL

Back to school foto

 

De zomervakantie is (bijna) afgelopen en u als docent bent zich druk aan het voorbereiden op het aankomende schooljaar. Dit schooljaar wordt het voor de docent economie een extra uitdaging. U moet uw leerlingen immers goed voorbereiden op de nieuwe examens die vanaf 2017 (aankomend jaar) gelden. Bent u gebruiker van De Kern van de Economie?

Registreer u dan als docent zodat u tijdig over een docentenaccount beschikt. Met een docentenaccount krijgt u toegang tot het tabblad Docent. Hierin vindt u gratis en digitaal de Docentenhandleiding en de Uitwerkingen op alle opgaven uit de leerboeken. Heeft u ook de Toetsen van de Kern besteld voor een éénmalig bedrag van € 169,- per schoollocatie of heeft een jaarlicentie van Digibord aangeschaft voor € 149 per jaar? Dan vindt u deze ook digitaal in het tabblad Docent middels het inloggen met uw persoonlijke gegevens.

Toetsen en Digibord kunt u alleen bij Uitgeverij WalburgPers Educatief bestellen per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..