Geheel vernieuwde vierde druk van De Kern van de Economie nu verschenen

KVDE HAVO2 250px

Bij WalburgPers Educatief is vandaag De Kern van de Economie HAVO deel 2, vierde druk van de hand van dr. Arnold Heertje verschenen. Samen met VWO deel 1 en 2 en HAVO deel 1 is deze gerenommeerde economiemethode nu compleet verkrijgbaar.

Een passend antwoord op de nieuwe exameneisen economie

De Kern van de Economie vierde druk is ingrijpend herzien en voldoet hiermee als eerste economiemethode integraal aan de eisen van de nieuwe examens vanaf 2017. De Kern van de Economie sluit volledig aan op de nieuwe syllabi voor de eindexamens. Klik hier om te zien hoe De Kern van de Economie invulling geeft aan de nieuwe examens, inclusief alle contexten en concepten.

Schooljaar 2016-2017

Overweegt u invoering van De Kern van de Economie voor aankomend schooljaar? Vraag dan hier uw beoordelingsexemplaren aan. Alle leerboeken van De Kern van de Economie zijn nu ook verkrijgbaar op iPad. Vraag hier een voorvertoning van boeken op iPad aan. WalburgPers Educatief brengt u graag een schoolbezoek om de methode verder toe te lichten. Voor het aanvragen van een schoolbezoek en voor meer informatie over De Kern van de Economie kunt u contact opnemen met WalburgPers Educatief. Telefoon 0575-519952 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.